Iedereen Einstein

Huisstijl, website, social media campagne voor editie 2015 van het festival van wetenschap en techniek.

Wij ondersteunen onze vaste klant, de Stormfabriek, op alle denkbare manieren. Als bureau voor cultuur & educatie gaat er geen dag voorbij of de Stormfabriek organiseert wel ergens een tof evenement. Een van deze evenementen is "Iedereen Einstein" een festival van wetenschap en techniek voor de jeugd in Rotterdam Noord. Drie dagen lang spannende proefjes en interactieve geschiedenislessen waar kinderen van smullen.

Thema

http://www.iedereeneinstein.nl
De website en huisstijl van Iedereen Einstein hebben wij ontwikkeld. Iedereen Einstein kent ieder jaar een ander thema. Wij passen de website daarop aan. Een nieuw thema betekent ook nieuwe flyers, nieuwe bewegwijzering & aankleding van het festival. Dit jaar met 'n spectaculaire batterij aan raketten. :-)

Social Media

Facebook | Twitter
Nieuw in 2015 was een uitgebreide social media campagne, waarbij we binnen huisstijl en thema quizvragen afvuurden op onze volgers. De antwoorden waren natuurlijk te vinden als je je ogen op het festival goed de kost gaf.

Samenwerking

Golfscore

Ontwikkeling van app, huisstijl, website en social media campagne voor Golfscore.

Onder het motto: "You play golf, we do the calculation!" berekent de Golfscore app uw Stableford score. De Stableford puntentelling maakt een competitief potje golf veel eenvoudiger. Niet alleen voor de liefhebber, maar ook voor de Pro´s. Met passie stortte Buurman & Buurman zich op de ontwikkeling van deze app, die uitblinkt in eenvoud en gebruiksgemak.

Promo-video


Buurman & Buurman maakte deze video-animatie voor de Golfscore App. In korte tijd leggen we uit wat de Golfscore App is, wat je er als golfer mee kunt en hoe je hem gebruikt.

Website

http://www.golfscore-app.com
Buurman & Buurman was vanaf de geboorte van Golfscore betrokken bij de totstandkoming van deze app. Wij ontwikkelden de Golfscore app, de huisstijl en de website. Samen met MessingMedia en golfer René Messing, realiseerden wij de techniek en distributie voor deze app.

App

iTunes store & Google Play
Inmiddels is de app verkrijgbaar in de iTunes-store en Google Play.

Campagne

We lanceerden een social media campagne om de bekendheid en distributie van het vernuftige Golfscore te vergroten.

Samenwerking

  • Concept, marketing, huisstijl, techniek & interface: Buurman & Buurman
  • Concept & techniek: MessingMedia
  • Concept, marketing & golf-kennis: René Messing

Stichting Samen bouwen we Rotterdam

Ontwikkeling van een website voor Stichting Samen bouwen we Rotterdam.

Samen bouwen we Rotterdam is opgericht vanuit de overtuiging dat de Rotterdamse samenleving iedere jongere een kans biedt in de maatschappij. Initiatiefnemers zijn Dorine Cleton (Cleton & COM), Klaas Folkert (Dress for Success) en Mohamed Bibi (PBR). Buurman & Buurman sluit zich van harte bij hen aan als sociaal partner.

Een website als eerste stap naar succes.

Samen Bouwen We Rotterdam website
Allereerst bedoeld voor jongeren van 12 tot 25 jaar die behoefte hebben aan wat extra hulp. Hulp bij solliciteren, het behalen van een diploma of het regelen van een stageplek. Samen met vrijwilligers ("Ooms" en "Tantes") en sociale partners (bedrijven, opleidingen) wordt gezocht naar passende oplossingen. De website is het platform waar deze drie partijen; jongeren, vrijwilligers & bedrijven, elkaar kunnen vinden. 

De ‘Hart voor Rotterdam’ prijs 

Het project Samen bouwen we Rotterdam heeft De ‘Hart voor Rotterdam’ prijs 2016 gewonnen. De ‘Hart voor Rotterdam’ prijs is de jaarlijkse prijs voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Editie 2016 is het thema Jeugdwerkloosheid

 

Samenwerking

  • Initiatief: Dorine Cleton (Cleton & COM), Klaas Folkert (Dress for Success) en Mohamed Bibi (PBR)
  • Projectcommunicatie: Aboriginal marketing
  • Advies, techniek & interface: Buurman & Buurman
  • Vormgeving: L5
  • Tekst: tdf
  • Fotografie: Darryll Atema

Hier gaat Buurman & Buurman all-out!