Stormfabriek

Alle zeilen bij voor de Stormfabriek; strategie, logo, huisstijl, website(s), productie, fotografie, social media...
Ja, wat niet eigenlijk?!

Kortgezegd is Stormfabriek "een bureau voor culturele en educatieve projecten." In de praktijk is het een culturele allesdoener. Buurman & Buurman staat Stormfabriek over de volle breedte van onze mogelijkheden ter zijde. 

Website Stormfabriek

http://www.stormfabriek.nl
Buurman & Buurman ontwierpen het logo & de huisstijl. Wij waren betrokken bij de naamgeving, drukten de visitekaart, maakten de website en de websites van Stormfabriek-projecten.

Website Echte Helden

Echte Helden
Spannend en leuk project waarbij kinderen onder leiding van vakdocenten aan het werk gaan met de podiumkunsten. De tragische held Icarus stond in de tweede editie van Echte Helden centraal.

Website Iedereen Einstein

Iedereen Einstein
Iedereen Einstein is een festival van wetenschap en techniek, vol indrukwekkende demonstraties en interessante proefjes voor iedereen vanaf 6 jaar en ouder(s).

Samenwerking

 • Concepten, organisatie, realisatie: Stormfabriek
 • Logo, huisstijl, strategie, website(s), social media, beeld, productie, print: Buurman & Buurman

PiCompany South Africa

Een 'overstappende' klant hebben we blij gemaakt met een splinternieuwe website

PiCompany is een Nederlands bedrijf dat psychometrische assessment tools ontwikkelt voor Human Resource afdelingen (IQ-testen, persoonlijkheids- & leiderschapstesten). In 2008 zijn Henna & Sybe naar Zuid-Afrika gereisd om er een netwerk voor PiCompany op te bouwen. Hun liefde voor dit prachtige land en haar inwoners was wederzijds en inmiddels verzorgen zij voor diverse grote Zuid-Afrikaanse HR-organisaties trainingen, assessments, culturele uitwisselingen en business-opleidingen.

Website PiCompany South Africa (2014)

http://www.picompany.co.za
Henna & Sybe worden in Zuid-Afrika Miss Seedorf & Mister Rebel genoemd, en zo zijn er meer grote en kleine culturele verschillen. Voor de nieuwe website werkte Buurman & Buurman samen met de bedenker & ontwerper van de eerste PiCompany South Africa website. Met goede kennis van de Zuid-Afrikaanse kijk op business hebben we samen gezocht naar de juiste balans tussen frisheid & betrouwbaarheid, tussen professionaliteit & een persoonlijke touch.

E-Learning voor Talent Development: Pi Academy (2015)

http://learn.picompany.co.za/
E-learning geeft PiCompany de mogelijkheid om hun diensten & tools voor HR-professionals aan te bieden zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Voor een onderneming op het uitgestrekte Afrikaanse continent is dat zogezegd een Godsend. Samen met Sybe Rebel ontwikkelde Buurman & Buurman de "Pi Academy". Een e-learning omgeving waar trainingen, assessment tools en rapportages online worden aangeboden. HR trainers, coaches en trainee's, kunnen inloggen, testen, trainen, crediteren. Online talentontwikkeling in Amsterdam of Pretoria,  maar ook in Bloemfontein.

 • Reislust, ondernemersgeest, concept: Henna Seedorf & Sybe Rebel
 • Concept, strategie, tekst, beeld: Job Willems
 • Techniek, realisatie: Buurman & Buurman

Echte Helden

Huisstijl, website en productie voor dit toffe Stormfabriek project. Buurman & Buurman staan Echte Helden terzijde met website, productie, drukwerk, fotografie & social media...

 

Echte Helden 2015

http://www.wijzijnechtehelden.nl/
Onder leiding van vakdocenten gaan kinderen en, dit jaar ook, volwassenen aan de slag met de METAMORFOSEN van de Romeinse dichter Ovidius Naso. Buurman maakt posters, programmaborden en flyers terwijl buurman de sociale media opzoekt en de bestaande website een .... ja een METAMORFOSE geeft. 

 

Website Echte Helden 2014

http://www.wijzijnechtehelden.nl/
Spannend en leuk project waarbij kinderen onder leiding van vakdocenten aan het werk gaan met de podiumkunsten. De tragische held Icarus stond in de tweede editie van Echte Helden centraal.

Samenwerking

 • Concepten, organisatie, realisatie: Stormfabriek
 • Logo, huisstijl, strategie, website(s), social media, beeld, productie, print: Buurman & Buurman

Handshake Daddies

Vette website voor muziek met een heerlijk vetrandje

Hammond-organist Roel Spanjers (Normaal, Luther Allison) en drummer Rob Wijtman (Ocobar) slaan de handen ineen. Ze spelen Rhythm & Blues, Rock 'n Roll en Garage Soul uit het Diepe Zuiden van Amerika. "I putt a spell on you, because you're mine!" Zo ongeveer raakte Buurman & Buurman in de groove van de Handshake Daddies. Alsof het zo had moeten zijn.

Website Handshake Daddies

http://www.handshakedaddies.com
Buurman & Buurman pakten uit met een stevige identiteit die de twee afzonderlijke muzikanten met elkaar verbindt tot duo. In het coole & masculiene logo schudden zij elkaar de hand. De website is nu een ge-oliede publiciteits-tool voor de Handshake Daddies. Fans kunnen zich melden, boekers ook!

Samenwerking

 • Muziek, (song-)teksten & groove: Handshake Daddies
 • Concept, vormgeving & techniek: Buurman & Buurman

Tennis GC

Buurman & Buurman's eerste in-house ontwikkelde app voor de iPhone. Wat hebben we gelachen.

Met de iPhone en de volgende smartphonegolf wilde iedereen een app. Buurman & Buurman ook natuurlijk. Als geslaagde grap en om de techniek onder de knie te krijgen her-ontwikkelden wij samen met MessingMedia een tennisspelletje uit onze jeugd: Pong. Té simpel en nog steeds té leuk om niet te downloaden.

Tennis GC App

https://itunes.apple.com/nl/app/tennis-gc/id412610012?mt=8

Samenwerking

 • Concept & techniek: MessingMedia
 • Concept & interface: Buurman & Buurman

Hier gaat Buurman & Buurman all-out!