• PiCompany Europe & Africa. Logo passend bij internationale ambities.

  PiCompany Europe & Africa. Logo passend bij internationale ambities.

 • PiCompany vernieuwde website geeft persoonlijke smoel aan deze HR-international

  PiCompany vernieuwde website geeft persoonlijke smoel aan deze HR-international

 • Pi Academy. E-learning voor Talent Development.

  Pi Academy. E-learning voor Talent Development.

PiCompany South Africa

Een 'overstappende' klant hebben we blij gemaakt met een splinternieuwe website

PiCompany is een Nederlands bedrijf dat psychometrische assessment tools ontwikkelt voor Human Resource afdelingen (IQ-testen, persoonlijkheids- & leiderschapstesten). In 2008 zijn Henna & Sybe naar Zuid-Afrika gereisd om er een netwerk voor PiCompany op te bouwen. Hun liefde voor dit prachtige land en haar inwoners was wederzijds en inmiddels verzorgen zij voor diverse grote Zuid-Afrikaanse HR-organisaties trainingen, assessments, culturele uitwisselingen en business-opleidingen.

Website PiCompany South Africa (2014)

http://www.picompany.co.za
Henna & Sybe worden in Zuid-Afrika Miss Seedorf & Mister Rebel genoemd, en zo zijn er meer grote en kleine culturele verschillen. Voor de nieuwe website werkte Buurman & Buurman samen met de bedenker & ontwerper van de eerste PiCompany South Africa website. Met goede kennis van de Zuid-Afrikaanse kijk op business hebben we samen gezocht naar de juiste balans tussen frisheid & betrouwbaarheid, tussen professionaliteit & een persoonlijke touch.

E-Learning voor Talent Development: Pi Academy (2015)

http://learn.picompany.co.za/
E-learning geeft PiCompany de mogelijkheid om hun diensten & tools voor HR-professionals aan te bieden zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Voor een onderneming op het uitgestrekte Afrikaanse continent is dat zogezegd een Godsend. Samen met Sybe Rebel ontwikkelde Buurman & Buurman de "Pi Academy". Een e-learning omgeving waar trainingen, assessment tools en rapportages online worden aangeboden. HR trainers, coaches en trainee's, kunnen inloggen, testen, trainen, crediteren. Online talentontwikkeling in Amsterdam of Pretoria,  maar ook in Bloemfontein.

 • Reislust, ondernemersgeest, concept: Henna Seedorf & Sybe Rebel
 • Concept, strategie, tekst, beeld: Job Willems
 • Techniek, realisatie: Buurman & Buurman

Hier gaat Buurman & Buurman all-out!