Creatieven & Slimmeriken

Buurman & Buurman is een frisse club van creatieven & slimmeriken. Wij zijn ontwerpers, ontwikkelaars, schrijvers & strategisch denkers, managers & marketeers. De grootst gemene deler van al onze teamleden is:
1. Een goede Buurman staat in contact met zijn inner-nerd.
2. Een goede Buurman is niet bang om zijn creatieve flow vrij te laten stromen.
Op basis van deze twee kwaliteiten kunnen wij echt multidisciplinair voor u aan de slag.

Maak kennis met Joost, Denver, Dennis en Job!

Buurman & Buurman is ook een netwerk-organisatie. Dit betekent dat ons team altijd kan vertrouwen op een professioneel netwerk van vormgevers, tekstschrijvers, illustratoren, drukkers, fotografen & programmeurs. Samen met hen is geen opdracht ons te gek, of te groot, of te ingewikkeld.

Kijk wat we kunnen

Job Willems

Identiteit, Strategie & Ontwerp

Goed luisteren is vaak het halve werk. Met een scherp oog voor verhoudingen waakt Job over de grenzen tussen context en content, tussen beeld en boodschap en wat er tussen de regels blijf hangen. Kritisch op alles wat riekt naar onderschatting en betutteling, zoekt hij naar krachtige beelden, passende vormen, teksten die wel degelijk hout snijden, en naar een volwassen identiteit voor elke klant. En of dat niet genoeg is, belicht hij als huisfotograaf ook graag uw sterke kant. Deze vindt Job namelijk het mooist. Beter...

Dennis Klein

UX Design, Interactie & Ontwerp

De verbinding tussen mens en machine. Dat is waar Dennis over gaat. Geboren in hetzelfde jaar als het wereldwijde web, zou je kunnen zeggen dat het web en Dennis tegelijk zijn opgegroeid. Met een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme duikt Dennis de User Experience in, bedenkt de flow en ontwikkelt een passende visuele stijl. Altijd op zoek naar context en meedenkend met de situatie is zijn spreuk "Leg eens uit, waarom dan?"

Denver Asence

Ontwerp & Games

Na zijn opleiding Game Design in Utrecht maakt Denver nu zijn langverwachte come-back bij Buurman & Buurman. Denver ademt vormgeving. Zijn stardust tovert hij uit wel duizend subculturen waar hij actief bij betrokken is. Van Chicago street-fashion, via arthouse films en de Franse expressionsiten tot aan de laatste cosplay en manga-hit uit Japan. In zijn ontwerpen voor Buurman & Buurman komen al deze invloeden samen, it's true.... Lekker toch?!

Joost Messing

Media & Communicatie

Joost is trotse grondlegger en huisbaas van Buurman & Buurman. In 1992 maakte hij zijn eerste website (met plakband en stukjes vliegertouw toen nog). Sindsdien is hij overtuigd van de bevrijdende potentie van dit communicatie-medium. Anno nu, heeft Joost de verregaande mogelijkheden van het web, sociale media, apps en SEO veelvuldig beproefd voor wel 100 verschillende klanten en opdrachtgevers. Hij zet deze ervaring – breedgaand & diepgravend - graag voor u in. Als adviseur, als commerçant, als techniker, maar dus ook als goede buur. Tuurlijk.

media & communicatie
zo is Buurman & Buurman