Buurman & Buurman

media & communicatie

web • app • game

Welkom bij Buurman & Buurman en wat goed dat je bij ons aanklopt! Laat ons jullie helpen. Wij zijn een klein, vertrouwd bureau voor media- & communicatie in Rotterdam.

We maken prachtige websites, handige apps en toffe games.

Wij staan open voor vragen en ideeën, maar ook voor een kopje koffie ben je van harte welkom. Daar zijn we immers Buurman & Buurman voor...

 

Hallo buurman!

Service station

Buurman & Buurman verzorgt communicatie voor bedrijven. Van huisstijl tot web, app of game. Wij maken makkelijk de sprong van print naar online media... En weer terug als het moet. 

Nog even een tweetje de deur uit?
Hier zie je ze vliegen!

 

Al onze diensten

Van idee tot lancering

Een website, spel of app begint vaak met een goed idee. Buurman & Buurman neemt graag de tijd om zo'n goed idee samen uit te werken.

Je zult zien dat van al die aandacht het idee alleen maar sterker wordt en de website steeds maar beter. De app ook! Of had je liever een spelletje?

 

Lift-off!

Bijtanken

Het Tankhuis is dé plek waar wij onszelf weer opladen met energie en ideeën. Hier in het lab checken we de nieuwste technieken en bedenken de mooiste concepten. En vaak testen we tot laat onze spelletjes .. 

Tja iemand moet het doen ;-)

 

Wie zijn wij?

Achter de schermen

Buurman & Buurman maakt mooie en praktische dingen. In ons Atelier presenteren wij de projecten die wij voor onze klanten hebben gemaakt.

Kijk maar 'ns even rond en laat het ons weten. We kunnen vast en zeker wat voor elkaar betekenen. 

Hebbie al een appie ?!

 

Naar ons portfolio

Nee maar Buurman, u hier?!

Maak van je hart geen moordkuil. Zeg wat je op je lever hebt en klik op versturen. Of neem de telefoon en BEL ons.

Voor koffie en een goed gesprek kom je liever even langs.

 

Tot snel!

logo Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

media & communicatie

• web • app • game •

Welkom bij Buurman & Buurman en wat goed dat u bij ons aanklopt! Buurman & Buurman kan u vast helpen. Wij zijn een klein, vertrouwd bureau voor media- & communicatie in Rotterdam.

We maken prachtige websites, handige apps en toffe games.

Wij staan open voor uw vragen en ideeën, maar ook voor een kopje koffie bent u van harte welkom. Daar zijn we immers Buurman & Buurman voor...